FORGOT YOUR DETAILS?

Gyakorlati információk

GYAKORLATI INFORMÁCIÓK

A foglakozásokon lehetőség szerint kényelmes ruhában vegyél részt (pl. természetes alapanyagú melegítő, amely nem szorítja a derekat).

Jógamatracot a jóga központ biztosít, de más helyszínek esetében lehet, hogy kell egyénileg hozni (ezért jó, ha ezzel kapcsolatban előzetesen telefonon egyeztetsz).

Az órákra előzetes bejelentkezés nem szükséges.DSC_4186

A havidíj az adott hónap alkalmaira érvényes, a jógaórák hetente 1 alkalommal vannak (90-120 perc), de ha szeretnél ,más időpontokban vagy helyszíneken zajló párhuzamos csoportok óráira is bejárhatsz, illetve itt pótolhatsz, igazolva tagsagodat a jógaigazolvánnyal. (Ezért nem kell külön fizetned.)

Nyomtatott jegyzetet biztosítunk (természetesen, ha szeretnél, te magad is jegyzetelhetsz).

Az órákhoz, ha késel, nyugodtan csatlakozhatsz; ez esetben a terembe csendesen gyere be és kérünk mindenkit, hogy a gyakorlatok tudatosítása során ne mozogjon, illetve járkáljon a teremben. (Ez esetben, csendben várjátok meg a következő gyakorlat kezdetét.)

Bármilyen súlyosabb vagy veleszületett betegségről  (pl. nyílt gerinc, sérv ), aktuálisan folytatott gyógyszeres kezelésről, illetve terhesség esetén kérjük tájékoztasd az oktatót.

Súlyos pszichikai betegség esetén a jóga órák látogatása nem lehetséges.

TOP