FORGOT YOUR DETAILS?

A meditáció művészete

by / szombat, 28 december 2019 / Published in Aktuális, Workshopok
Szeretettel meghívunk Titeket
2020 Február 21-22-23-án Adinathananda (Nicu Catrina) workshop-jára Győrbe, amelynek címe:

A MEDITÁCIÓ MŰVÉSZETE

A workshop angolul lesz, szinkron magyar nyelvű tolmácsolással.
A meditáció valamilyen formában minden hiteles szellemi út központi eleme. Számos fajtája létezik és a legegyszerűbb formáinak gyakorlása is sorsfordító lehet, mert a meditatív módszerek gyakorlásával felébresztjük lényünk korlátlan lehetőségeit és feltárul lényünk lényegi természete (a legfelsőbb Önvaló – Atman).

A workshop-on megismerkedünk a meditáció hagyományos formáival, lépéseivel, esetleges akadályaival és azok megoldásaival, koncentrációs módszerekkel, stb…
Megtanuljuk az értelem elcsendesítésének lépéseit, azt, hogy hogyan találjuk meg a megfelelő testhelyzetet vagy meditációs ülést és más fortélyokat a sikeres meditációhoz.

A workshopon Adinathananda (Nicu Catrina) vezet és tanít minket, aki több, mint 35 éve járja és tanítja a jóga és más spirituális hagyományok útját.

Szeretettel várunk mindenkit, legyen az kezdő vagy gyakorlott a meditáció művészetében, hiszen ezen a foglalkozáson az alapoktól tanulmányozzuk a meditáció folyamatát, működési elveit és módszereit. Arra törekszünk, hogy mindenkinek érthető módon, gyakorlatban és elméletben egyaránt rávilágítsunk minden fontos elemre a témával kapcsolatban.

A workshopra a hozzájárulás:
early bird – Január 31-ig befizetve: 60 euro
Február 15-ig befizetve: 70 euro
Helyszínen: 75 euro
Előre jelentkezés szükséges email-ben ([email protected]) vagy fb-n.
A workshop résztvevői a hétvége alatt ingyenesen alhatnak a jógaközpontban. Kérünk hozzatok hálózsákot és emailben jelezzétek előre, ha szeretnétek ott aludni.
Kérjük szintén jelezzétek előre emailben, ha szükségetek lesz magyar fordításra.
Szeretettel várunk titeket!
TOP