FORGOT YOUR DETAILS?

Tantra jóga tábor július 7 – 14. Bükkszentkereszt

by / hétfő, 02 június 2014 / Published in Egyéb, Táborok

2019. július 7 – július 14. – Bükkszentkereszt

Szeretettel várunk a Tantra jóga táborba!

 

Megidézzük a “TETT” energiáinak jelenlétét

A Kundaliní Shakti rejtélyei

A spirituális aspiráció rejtélyei

Az áldozat ereje

Vira 1 és 2 beavatás

Beavatás az isteni módon integrált cselekedet végrehajtásába

 

Fókuszban a Tantrikus tudás rejtélyeinek feltárása, az univerzum alapvető energiáinak megismerése által. Jótékony rezonancia folyamatok felébresztése lényünkben egyéni, páros és csoportos tantrikus módszereken keresztül, ezáltal tudatosságunk kiteljesítése, a csodálatos Egység állapot elérése az Univerzum  nagyszerű jellegeivel.

Tantra a mindennapokban, hogyan alkalmazzuk a tantrikus ismereteket a gyakorlatban, életünk bármely területén, ahol szükséges.

Közös jógázás, a tantrikus tanítások gyakoraltba ültetése.

Mottó: „Síva (a felsőrendű férfi tudat) Sakti (a felsőrendű teremtő energia) nélkül SAVA (mozdulatlan és tehetetlen tetem), SAKTI pedig SIVA nélkül KALILA (értelem nélküli lét, zavar, káosz), KACSAKULAM (lárva állapot, menekülés, az értékek felfordulása) és MAJA (káprázat, zűrzavar, entrópia).”

A tudatosság és energia kozmikus mindenütt jelenlevő játéka, éppúgy mint a férfi és a női jelleg végtelen, lenyűgöző kölcsönhatása akár észrevétlenül is, de áthatja egész életünket. Éppenezért a programokat igyekeztük úgy összeállítani, hogy a résztvevők számára fokozatosan feltáruljanak mindezek, felismerve őket épp úgy “kívül”, a külvilágban, mint “belül”, amely által lépésről-lépésre közelebb kerülünk önmagunkhoz, ellazultabbá, boldogabbá válunk és közeledünk a lelkünk vagy szellemi Szívünk eredendő állapotához.

Ezért a találkozók egy része ismét a polaritás jegyében zajlik, tehát kifejezetten külön férfiaknak és külön nőknek szánt programok lesznek, melyek segítik a saját belső erőink tudatosítását és harmonikus felerősítését, hogy aztán ünnepeljük és leszüreteljük mindazokat a csodálatos gyümölcsöket, amelyek a két kiegészítő, női és férfi energia találkozásából születnek.

Folytatjuk a Tantrikus rendszer gerincét alkotó Maha Vidya jóga fokazatos feltárást, a következő kozmikus erővel, Tripura Bhairavival. Ez a precíz, de széleskörben kevésbé ismert hagyomány feltárja  a megnyilvánulás alapvető jellegeit, lenyűgöző kinyilatkozások és átélések formájában, ugyanakkor a tantrikus gyakorlatokat is egy átlényegítő keretbe foglalja.

A tábor kifinomult erőtere a Tett Nagy kozmikus erejéhez kapcsolódik, így számos megélés és ebből fakadó megértés megtapasztalható a tantrikus tanítások által kinyilatkoztatott alapvető energiákkal kapcsolatban.

bukk-ny1Ízelítő a témákból:  különleges tantrikus módszerek, a Sakti (a Női energia) ünneplése.

Reggelente ismét lesz közös gyakorlás, külön nőknek illetve férfiaknak. A tábor második felében páros ászanákat gyakorlunk..

Férfiak számára megtartjuk a VIRA 1-es és 2-es beavatást, amihez előzetes jelentkezés szükséges. Ez beavatást ad a szellemi hős állapotához kapcsolódó titkokba. A beavatásra előzetesen kell jelentkezni az oktatónál.

A tábor programját még fűszerezi számos spirituális példázás, jang spirál meditáció és jótékony meglepetés.

“A szerelem tudatos kell, hogy legyen, mert csak akkor válhat imádsággá.” Osho 

Helyszín: Bükkszentkereszt, festői szépségű természeti környezetben. Elhelyezés több ágyas kőházakban, közös fürdő, WC.

Étkezés: egyszeri kiadós, min. 3 fogásos, házi, vegetáriánus ebéd (nagyon finom). A többi étkezés biztosítható a helyi zöldségestől, boltból.

Jelentkezés az oktatónál!

Árak:

  • Étkezés: 2700 Ft/ebéd.
  • Szállásdíj: 3500 Ft/nap.
  • Részvételi díj: 50 000 Ft külsősöknek és 35 000 Ft tanfolyamra járóknak. Napi díjak: 7000 Ft tanfolyamra járónak, 9000 Ft küsősöknek. Beavatásokon nem lehet résztvenni napi díj befizetésével.

A tábor:

  • július 8-án reggel 9.00-kor kezdődik
  • július 14-én 16.00-kor zárul.

 

Tagged under:
TOP