FORGOT YOUR DETAILS?

Nemzetközi meditációs elvonulás 2019. június 7-9.

by / szerda, 24 április 2019 / Published in Ajánló, Aktuális, Havi programjaink, Táborok
AZ ISTENI ÖNVALÓ (ATMAN) KINYILATKOZTATÁSA
Nemzetközi meditációs elvonulás Adinathanandával (Nicolae Catrina)

 


Sok szeretettel meghívunk bennetek jógaiskolánk győri központjába, arra az Önvalós elvonulásra, melyet Magyarországon először Nicusor Catrina tart és beavatást ad abba a 14 lépcsős technikába, melyet a Jógaiskolánk Spirituális vezetője, Grieg tárt fel kb két éve és tett elérhetővé a nemzetközi Önvalós elvonulásokon.
2019. Június 7-8-9.
Spirituális Extázis Ezoterikus Jógaközpont
Győr, Kisfaludy utca 2″Az elvonuláson más fontos beavató jellegekkel együtt az értelem feletti szemszögéből beavatást kapunk és példázva lesz számunkra a 14 lépésből álló meditatív introspekciós módszer az Önvalónk lényegi Énünk (ATMAN) kinyilatkoztatására,.
Az elvonuláson nyújtott információk és titkos módszerek egyedi együttese ezoterikus alapul szolgál egy rendkívül gyors és hatékony (ugyanakkor könnyen megközelíthető) úthoz, mely közvetlenül elvezet a legfelsőbb és halhatatlan Önvaló (Atman) alapvető valóságához.
Így amint azt mindenki, aki részt vesz ezen a rendkívüli szellemi gyakorlaton megtapasztalhatja, az Önvaló kinyilatkoztatása teljesen hozzáférhetővé válik megfelelő szellemi irányítás és impulzionálás révén, annak ellenére, hogy általában úgy tekintenek rá, hogy az nagyon nehéz és csak a haladó jógiknak elérhető,.
Az elvonuláson feltárt ezoterikus kinyilatkoztatások lehetővé teszik az Önvaló (Atman) alapvető isteni Valóságának megtapasztalását (magyarázatokon és értelmi megértésen túl) és állandósulását a mindennapi életünkben.” Nicolae CatrinaRészvételi díj:

május 25.-ig: 60 euro
május 25. után: 70 euro
Részletek és regisztáció:
artoftantrayoga kukac gmail.com

06204834767
Szeretettel várunk mindenkit!
TOP