FORGOT YOUR DETAILS?

Július 4 – 7. Bükkszentkereszt – Ezoterikus Integráljóga Tábor

by / hétfő, 02 június 2014 / Published in Táborok

Ezoterikus Integráljóga Tábor

2019. július 4 – 7. Bükkszentkereszt

Az isteni jellegek megtapasztalása a Jóga útján

Integráljóga tábor

“A Földön jelenleg létező emberi lények közül Te vagy a legfontosabb emberi lény, akit kötelességed megismerned és megbecsülnöd.” Gregorian Bivolaru

A jóga útmutatása szerint először is teljes mértékben képesek kell legyünk arra, hogy figyeljünk önmagunkra és harmonizáljuk kapcsolatunkat az Univerzummal. A szellemi fejlődés mindig lehetséges és biztosan elérhető, ha eldöntjük, hogy megtesszük a szükséges lépéseket, legyünk optimisták és higgyünk abba, hogy mi is megérdemeljük a teljesség állapotának elérését. Ha igyekszünk érzelmi, energetikai szempontból kiegyensúlyozni lényünket, akár egy csodálatos szellemi beteljesedés is várhat ránk.

Témakörök

Az isteni atributumok

Példázások az isteni atributumokkal

A vallás és jóga kapcsolata

Jézus ezoterikus tanításai

Szeretettel vár ez a különleges spirituális vakáció, mely nagyszerű lehetőséget nyújt egyedi szellemi tapasztalatok átélésére és lényünk spirituális átalakítására mindazok számára, akik nyitottak, intelligensek és kellően felkészültek. Az átalakulás szellemi utunk fontos jellemzője, melyre bármelyik pillanat valójában egy rejtélyes lehetőség. A résztvevők megtapasztalhatják azt a kivételes spirituális erőteret, mely a tábor ideje alatt létezik, illetve érzékelhetik a különleges szellemi állapotokat, melyek a tábori programok, spirál meditációk és beavatások során létrejönnek.

Reggelente hatha jóga és meditációs gyakorlás közösen, megtapasztalva a fokozott rezonancia állapotok jótékony hatását lényünk minden szintjén.

Ezen kívül, lehetőség van jang spirál meditációkon való részvételre, melyek magas szintű tudatállapotok megélését teszik lehetővé a közösség ereje által.

Különleges szellemi példázásokban részesít Szellemi vezetőnk, Gregorian Bivolaru, melynek segítségével közvetlen spirituális tapasztalat által elmélyíthetjük elméleti ismereteinket.

 

 

Jelentkezés az oktatóknál:

–       június 15-ig a költségek befizetésével

 

Díjak:

  • Étkezés (ebéd): 7000 Ft/integrál tábor (2700 Ft/ébéd határidő után).
  • Szállásdíj: 10 000 Ft/integrál tábor (3500 Ft/nap határidő után).
  • Részvételi díj: 21 000 külsősöknek és 16 000 Ft tanfolyamra járóknak. (Határidő után 30 000 Ft külsősöknek és 21 000 Ft tanfolyamra járóknak). Napi díj: 7000 Ft tanfolyamra járóknak, 9000 külsősöknek.

A tábor kezdése július 4-én:

  • 17-00-19.00 között szállásfoglalás
  • 19.00-22.00 között Előadások és Meditációk

 

 

TOP